Tort bezowy przepisy, gotowanie, odżywianie, jedzenie, dieta, kuchnia, pieczenie, smażenie mężczyzny ojca
Skladniki: https://katmpbsoftprodukty.blogspot.com/search/label/Tort%20bezowy
1. Kupna beza
2. 400-500ml śmietany 30-36%
3. Dżem z czerwonej porzeczki
4. Czekolada lub krówki
5. Żelatyna łyżka
6. Łyżka cukru
Wykonanie:
1. Ubijamy śmietanę i dodajemy cukier
2. Żelatynę rozpuszczamy w wodzie aby śmietana się dobrze trzymała
3. Przekładamy tort śmietaną a na śmietanę kładziemy dżem na jedną warstwę a na drugą warstwę dodajemy krówki
4. Na wierzch kładziemy śmietanę i lejemy polewą czekoladową lub polewą z krówkami
5. Żelatyna musi być zimna aby wlać do śmietany mieszamy wkładamy do lodówki
Komentarze
Prześlij komentarz